+31 (0)314 35 94 90
 

Countryrider offroad elektrische rolstoel

Countryrider (offroad elektrische rolstoel)

Countryrider

De Countryrider is een zeer krachtige elektrische rolstoel die ontworpen is voor het Ruige werk. Deze rolstoel rijdt even gemakkelijk op de weg als offroad. Deze rolstoel is een nieuw ontwerp na veel grondige tests met de eerste prototypes. 

De Countryrider heeft met zijn 2x96 Ah een zeer sterk accupack. Samen met de 2 motoren met een nuttig vermogen van 700 Watt per stuk vormt dit een krachtige aandrijving. Heuvels met een steigingspecentage tot 20% zijn geen enkel probleem! Obstakels tot 15 cm neemt de offroad rolstoel moeiteloos.

Elk stoelsysteem is op het onderstel te monteren waardoor dit geen enkele belemmering hoeft te vormen voor mensen die specifieke eisen moeten stellen aan de zitting.
Wij raden u aan om de optionele tiltfunctie voor de stoel (deze laat de stoel naar voren of naar achteren kantelen) toe te voegen aan het onderstel. Dit zorgt voor een gemakkelijke rit berg-afwaarts of berg-opwaarts.

Countryrider REHACARE 2010!
Getest door het team van www.behindert-barrierefrei.de. De Countryrider trok als extreme offroad rolstoel de aandacht van de heren, door de grootte van de obstakels die overwonnen kunnen worden. En dat voor een electrische rolstoel...

 

Countryrider offroad elektrische rolstoel

Download prijslijst & technische specificaties

De Countryrider wordt geproduceerd door Special Mobility, een zusteronderneming van Bergh Special Products BV

Countryrider offroad elektrische rolstoel