Over Bergh Special Products

BSP of Bergh Special Products is in 1996 opgericht en is leverancier van rolstoelonderdelen, toebehoren en bevestigingsmaterialen. Meer dan 20 jaar ervaring in de revalidatiebranche staan garant voor een productaanbod dat perfect is afgestemd op de marktvraag.

Wij zijn gespecialiseerd in rolstoelonderdelen en toebehoren. Van band tot ventieldop, van wielen met LED verlichting tot design spaakbeschermers.

Veel rolstoelonderdelen worden ook in de industrie- en machinebouw gebruikt. Bijvoorbeeld gasveren, kogellagers, buisklemmen en andere bevestigingsproducten. Een volledig overzicht is te zien op onze overzichtelijke website.

Niet alleen de prijs is belangrijk. BSP levert altijd kwaliteit tegen een redelijke prijs. Het leveringsprogramma omvat onder andere massieve, comfortabele banden van het merk EUROPUR, een Europese producent die een goede en constante kwaliteit op de markt brengt. BSP levert ook producten van het merk Laflör. Deze producten hebben zich kwalitatief al jaren in de markt bewezen. Efficiënte warehouse-handling en assemblage in "eigen huis" garanderen een snelle en betrouwbare levering.

Onze overzichtelijke webshop biedt een gevarieerd aanbod en beschikt over een klanten-login. Nadat er is ingelogd, zijn de overeengekomen condities inzichtelijk. Bij activering van de bestelling worden deze condities online verwerkt. Uw bestelhistorie is zichtbaar en de website geeft direct aan of het bestelde artikel voorradig is.

BSP vindt het belangrijk om producten aan te kunnen bieden die zowel functioneel, attractief als betaalbaar zijn. Hiervoor is het contact met de eindgebruiker voor ons van groot belang. Zo kunnen wij bijvoorbeeld wielen met LED verlichting (zelfs met een diameter van 125 mm) en wielen met gekleurde banden leveren. Spaakbeschermers zijn leverbaar in meer dan 2000 designs. Ook is het mogelijk om hiervoor een eigen ontwerp of afwijkende maten te leveren.